header
> >

Are you epic?

D&B ontwikkelt app en vernoemt deze naar medewerker

De technology tak van D&B The Facility Group, D&B Digital, heeft een vooruitstrevende security app ontwikkeld die haar security hosts in staat stelt om op een efficiënte wijze te rapporteren, meldingen te maken en de inname en uitgifte van goederen te registreren. En vervolgens hebben zij de app vernoemd naar de medewerker die met het goede idee kwam.

Het was Tyron Stoof, security host in dienst van D&B Security, die bedacht dat er verbeteringen mogelijk waren in de wijze waarop hij en zijn collega’s werkten. De vele schermen die men open moest hebben staan op de computer, de wijze waarop rapportages werden weggeschreven op de server en een wildgroei aan diverse formulieren inspireerden Tyron om in eigen tijd te bouwen aan een systeem dat het leven van hem en zijn collega’s vele malen gemakkelijker en efficiënter zou moeten maken.

Het duurde niet lang voordat Floris Beets, Digital Officer van D&B, hoorde over de inspanningen van collega Tyron Stoof. Een ontmoeting tussen beiden is mede aanleiding geweest voor D&B Digital om aan de ontwikkeling van een digitale security oplossing te beginnen. Inmiddels is de app klaar en heeft de naam T.Y.R.O.N gekregen. Edo den Hertog, Director Business Development binnen D&B The Facility Group licht toe: “Dat wij onze online security tool inclusief app vernoemen naar één van onze medewerkers laat zien dat wij daadwerkelijk belang hechten aan het feit dat er ruimte is voor medewerkers van D&B om mee te denken en ideeën aan te dragen. Daarvan worden wij als organisatie beter. Noem het een eerbetoon aan medewerkers die met ons mee ondernemen.”

Deze zomer nog zullen de eerste pilots gedraaid gaan worden met T.Y.R.O.N.

Bekijk hier het overzicht van al onze beveiliging vacatures.

Deel deze epic pagina:

Facebook Twitter LinkedIn Email